100 jarig bestaan

100 JAAR VOETBALVERENIGING WESTERBROEK Beste leden, oudleden en donateurs, 16 Oktober 1921 was een belangrijke dag voor het dorp Westerbroek want toen werd de voetbalvereniging Westerbroek opgericht. Onze vereniging heeft dus op 16 oktober 2021 de respectabele leeftijd van “100 jaar” bereikt.

Een mooie mijlpaal en een hele prestatie. Er zijn niet veel verenigingen die dat tegenwoordig nog bereiken. Dit mag niet ongemerkt voorbijgaan dus willen we het, met enige coronavertraging, op zaterdag 15 oktober 2022 graag met jullie allemaal vieren. Dat zou toch fantastisch zijn! We proberen zoveel mogelijk oudleden te bereiken dus ken je iemand die bij Westerbroek heeft gevoetbald geef het door zodat hij/zij zich ook kan aanmelden voor het jubileum. We zijn al een paar jaar bezig met de voorbereidingen want we willen er een grandioos feest van maken met livemuziek, voetbal en een heerlijk buffet. Daarnaast is het natuurlijk supermooi om iedereen weer terug te zien en onder het genot van een drankje veel bij te praten.

Bij een 100-jarig jubileum hoort ook een jubileumboek. Cor Mulder is al jaren bezig met de samenstelling van het boek. Dat viel nog niet mee want er is veel historie en alles plaatsen is onmogelijk. Er moest voor een compleet verhaal een goede selectie worden gemaakt en dat is zeker gelukt. Dat de vv Westerbroek nog steeds leeft bij al onze leden en oudleden blijkt wel uit de reacties die binnenkomen als Cor weer iets op FB heeft geplaatst.

Verder is er een prachtig retro jubileumshirt gemaakt (jubileumprijs € 40,- p.st.).

Zowel boek als shirt zijn te bestellen via het mailadres: vvwesterbroek100jaar@outlook.com. De verkoopprijs van het boek is bij het naar buiten brengen van deze uitnodiging nog niet definitief bekend. Er wordt alles aan gedaan om deze zo laag mogelijk te houden. Bij bestelling van het retroshirt graag opgave van maat: M t/m XXL; wel/niet afdruk sponsor APW op voorzijde; wel/niet afdruk eigen naam op achterzijde. 

HET 100 JARIG JUBILEUM OP ZATERDAG 15 OKTOBER 2022 

Opgave is HIERONDER mogelijk tot uiterlijk 01 juli 2022 (ALLE VELDEN MOETEN INGEVULD ZIJN, ANDERS KUN JE JE AANVRAAG NIET VERSTUREN)